Vorm Forum

Clips: Spel verslaving

Doe je ook wel eens dingen die niet creatief zijn? Ik zoek niet creatieve bezigheden vaak op, en om allerlei redenen. Ik merk aan het doen van die dingen of ik scherp ben of energie heb of niet. Een van de dingen die ik doe is het regelmatig spelen van een bepaald computer spel. Heerlijk zo’n wereld die iemand voor je bedacht heeft. Alles staat vast, iedereen die het spel speelt moet met dezelfde regels omgaan, niets lijkt in het spel aan toeval te zijn overgelaten. Alles in berekend. Zelfs de omgeving, de virtuele bomen en bergen zijn uitgerekend. Het werkt net zo verslavend als de eerste eenvoudige spelletjes die op de markt waren 20 jaar geleden zoals Tetris of  Packman. Hieronder een clip over spel verslaving:


Categorised as: clips, muziek


3 Comments

 1. ton says:

  Gewoon lekker, Blues.
  Tekst heerlijk onlogisch karaktervol niets…
  en stom genoeg een onodige behoefde duidelijk maken.

  Hé Omepip, the reason why???

 2. misterpip says:

  Ja, een vriend van me verbrak een relatie. Hij werkte hard en speelde veel WOW. Zij vrouw klaagde hierover. Als je de moet verliest er wat van te maken, kan je misschien inderdaad maar beter je tijd anders besteden.
  Pip

 3. Caro says:

  jep.. hier spidersolitaire – soms uuren lang.
  Het helpt wel; je zet je gedachten op een rij; ordent. En na een tijdje laat de boel buiten het spelletje zich dan ook weer makkelijker ordenen/opruimen.
  Mooie clip Philip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *